НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ "ЗАХАРИ СТОЯНОВ"
гр. Любимец, област Хасково
Основно меню

Грамоти и значки от конкурса "Моята мечта" на издателство KLETT

      Когато си дете и имаш мечти, кой  е най-вълнуващият и приятен  начин да ги представиш на големите? Да, като вземеш лист, четки и бои и така чрез цвят и форма дадеш облик на мечтата си.

   Чрез изобразените свои мечти  учениците от 1 а клас и 3 а клас  участваха в конкурса на издателство КЛЕТТ  - „Моята мечта“.

   Техните творби бяха отличени с грамота „Мечтател“, а участниците получиха значка „Мечтател“ .

   Издателството удостои с грамоти  „Учител вдъхновител“ и значки и техните преподаватели – г-жа Христина Димитрова и г-жа Мария Михайлова.

        За малките мечтатели-творци издателството има и друга изненада. Те ще могат да видят творбите си във виртуална изложба, която ще бъде организирана на сайта на издателството.

 

Грамоти и значки от конкурса "Моята мечта" на издателство  KLETT - Изображение 1Грамоти и значки от конкурса "Моята мечта" на издателство  KLETT - Изображение 2Грамоти и значки от конкурса "Моята мечта" на издателство  KLETT - Изображение 3Грамоти и значки от конкурса "Моята мечта" на издателство  KLETT - Изображение 4Грамоти и значки от конкурса "Моята мечта" на издателство  KLETT - Изображение 5